Om oss

Reumatikerdistriktet Jönköpings län finns till för att ge stöd och råd i vardagen för dig med reumatisk sjukdom eller sjukdom i rörelseorganen. Vi har ca 1800 medlemmar som har många aktiviteter tillsammans.

Reumatikerdistriktet i Jönköpings län omfattas av 13 kommuner. Dessa kommuner är indelade i 6 lokala föreningar, som arbetar tillsammans. Vilka föreningar som finns kan du se på fliken "föreningar" till vänster.
Reumatikerdistriktet bildades 1948 och vi har idag drygt 1800 medlemmar.

Vi är en organisation som slår vakt om den enskilde medlemmen.
Du är också välkommen!

Vårt mål är att alla reumatiker är fullt delaktiga och jämlika i samhället.
Vårt distrikt är 1 av 24 distrikt inom av Reumatikerförbundet. I distrikten finns det totalt 197 föreningar spridda över hela Sverige.

Som medlem träffar du personer med olika reumatiska sjukdomar som:

• får information
  • byter erfarenheter
  • får tips
  • har roligt tillsammans

Kontakta oss för mer information!

50 000 starka skäl att bli medlem

Bli medlem!